ΣΥΝΤΑΓΗ
500 ΓΡ ΚΙΤΡΙΝΟ Ή ΖΥΜΩΤΟ ΑΛΕΥΡΙ
300 ΓΡ ΝΕΡΟ, 30 ΓΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ, 15 ΓΡ ΑΛΑΤΙ, 15 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ, 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ ΜΑΓΙΑ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ 2 ΣΕ ΜΕΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΓΑΣΤΡΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΑΛΕΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΓΙΑ 45 ΛΕΠΤΑ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΑΡΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ.
ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 190 - 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 25 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΓΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου