Για το φύλλο :
2 κούπες αλεύρι σκληρό
λίγο αλάτι ,
1 σφηνάκι λάδι
3 κουταλιές ξύδι
Καλό ζύμωμα και 1 ώρα στο ψυγείο η ζύμη να ξεκουραστεί.
Κατόπιν σε κατσαρόλα τρίβω κίτρινο κολοκύθι 4-5 φλυτζάνες, το γιαχνίζω με λίγο λαδάκι και 1 φλυτζάνι ζάχαρη και προσθέτω λίγη κανελίτσα.
Ανοίγω φύλλο, προσθέτω γέμιση, κλείνω και τηγανίζω σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου