Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση - 14 Οκτωβρίου 2013

 ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΟΝΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

«Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ»

14/10/2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πιοντάτισσες και Πιοντάτες, η επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου μας είναι γεγονός που επισφραγίστηκε με την ολοκλήρωση των διαδικασιών εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Η ενθουσιώδης ανταπόκριση των συγχωριανών μας στην πρόσκληση της εκλεγμένης προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ήταν εντυπωσιακή.
Από τις 10.00 με ενθουσιασμό προσέρχονταν για την ψηφοφορία που διήρκεσε ως τις 18.00.
Η εντυπωσιακή προσέλευση αποτελεί την εγγύηση μιας ελπιδοφόρας επανεκκίνησης στη λειτουργία του συλλόγου μας, αλλά και στην αναγκαία ανανέωσή του, αφού είναι γεγονός ότι η νέα γενιά διαδέχεται τις ευθύνες από τους γηραιότερους.
Η προσέλευση, παρά το γεγονός ότι ο χρόνος προετοιμασίας ήταν περιορισμένος, έφθασε σε 124 φυσικές παρουσίες. Εντυπωσιακή προσέλευση που εγγυάται το μέλλον και προοιωνίζει την ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή των συγχωριανών μας στην ενεργή λειτουργία και δράση του συλλόγου μας.
Σήμερα με βεβαιότητα μπορούμε να προσβλέπουμε στη λειτουργία του συλλόγου μας, παράγοντας αποτελέσματα που θα μας κάνουν όλους υπερήφανους, και υλοποιώντας το σύνθημα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Η οικονομική συνεισφορά των συγχωριανών μας βοήθησε στη δημιουργία του πρώτου αποθεματικού του συλλόγου μας, στο ύψος των 621,50 ευρώ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα συγκροτήσει το Προεδρείο του Συλλόγου μας αποτελείται, με σειρά σταυροδοσίας από τους:
01. Τσίκλος Γιώργος του Πέτρου
02. Γεωργοπούλου Ευαγγελία του Δημητρίου
03. Μαυρούτσος Παναγιώτης του Κυριάκου
04. Τζεφεράκου Σταυρούλα του Δημητρίου
05. Ιγγλέση (Λύρη) Μαρία του Παναγιώτη
06. Γεωργοπούλου Ζωή του Νικολάου
07. Μαυρούτσος Παναγιώτης του Θεοδώρου
08. Μαυρούτσος Βασίλης του Νικολάου
09. Μαυρούτσου Μαρία του Κυριάκου
10. Δημητράκου (Τσίκλου) Σταματίνα του Βασιλείου
11. Τσίκλος Ιωάννης του Ηλία
12. Τσίκλου Ελένη του Ιωάννη
13. Τσίκλος Πέτρος του Βασιλείου
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι:
01. Γεωργόπουλος Σωτήρης του Πέτρου
02. Τζεφεράκου Αρχοντούλα του Ιωάννη
03. Μαυρούτσου-Μενενάκου Πετρούλα του Παναγιώτη
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, χαιρετίζοντας όλους τους συγχωριανούς μας, δεσμεύεται να λειτουργήσει με μοναδικό γνώμονα τα συμφέροντα του χωριού μας και τη στήριξη κάθε προσπάθειας για προβολή και διεκδίκηση των συμφερόντων της Μάνης.
Αρχές λειτουργίας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα είναι η συλλογικότητα, η δημοκρατία, η αλληλεγγύη και η ενότητα.
Η πρώτη ενέργεια του Δ.Σ. είναι επιστολή προς τους Εισαγγελέα Γυθείου, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης, Δασάρχη και Αστυνομία Αρεόπολης, με θέμα την καταχρηστική και ασύδοτη βόσκηση των ζώων στις Πιόντες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου