Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση - 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΙΟΝΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ»

28/09/2013
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πιοντάτισσες και Πιοντάτες, η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου μας είναι εντυπωσιακή, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τη μαζική επανεγγραφή μελών που ήδη έχουν υπερβεί τις 150. 
Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που γίνεται αποδέκτης του θερμού ενδιαφέροντος των συγχωριανών μας, με κέφι και ενδιαφέρον προετοιμάζει τις προϋποθέσεις και τους όρους για μια δραστήρια και αποτελεσματική λειτουργία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα προκύψει απ’ τις προσεχείς αρχαιρεσίες της 13ης Οκτωβρίου.
Η επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου μας επιβεβαιώνεται με ένα καθολικό ενδιαφέρον των συγχωριανών μας, που εκδηλώνεται καθημερινά με την πληθώρα των επισκέψεων στο Facebook και τη συνεχή ροή εγγραφών. Τα μηνύματά τους εκδηλώνουν όχι μόνο ζωηρό ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα και τη διάθεσή τους να στηρίξουν και να βοηθήσουν το σύλλογό μας με όλους τους τρόπους, ηθικούς και υλικούς.
Η επιλογή μας να επαναδραστηριοποιήσουμε το Σύλλογο κρίθηκε στη ζωή και μπορούμε να νιώθουμε ευτυχείς εκ του αποτελέσματος.
Η αγάπη για το χωριό μας είναι δύναμη που θα αξιοποιηθεί με μοναδικό στόχο να συσφιχθούν οι σχέσεις μας, να αλληλοστηριχθούμε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς και τελικά να νιώσουμε ότι το πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό του χωριού μας ξέρει και μπορεί να δραστηριοποιείται στα δύσκολα και να παράγει θετικά αποτελέσματα.
Θέλουμε ιδιαίτερα να επισημάνουμε την εντυπωσιακά ενεργή συμμετοχή και δράση των νέων Πιοντατόπουλων, που με βεβαιότητα εγγυώνται ότι πολύ σύντομα θα μας κάνουν υπερήφανους με τα αποτελέσματα της λειτουργίας του Συλλόγου μας.
Οι εκλογές θα γίνουν την Κυριακή 13 Οκτωβρίου από τις 10.00 έως τις 18.00, στο Ε’ Δημοτικό Διαμέρισμα Πειραιά, στην οδό Καλλέργη αρ. 142.
Παναγιώτης Μαυρούτσος τηλ. 6977255546

Το σύνθημά μας «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» είναι το όχημα που θα αλλάξει το χωριό μας και θα επαναφέρει τις μεταξύ μας σχέσεις στο επίπεδο που τους αξίζει. Όπως μας τις παράδωσαν οι γονείς μας με βασικές αξίες τον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη και την αγάπη.
Τέλος, καλούμε όλες τις Πιοντάτισσες, τους Πιοντάτες και τους με οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με το ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, να εγγραφούν στη δύναμη των μελών του Συλλόγου. ΄Οσες και όσοι επιθυμούν να προσφέρουν και από τη θέση ευθύνης του εκλεγμένου, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την 11η Οκτωβρίου 2013. Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται ή στη διεύθυνση Δράμας 129 (φροντιστήριο Γιώργου Τσίκλου), ή διαδικτυακά, στη σελίδα του χωριού μας στο facebook, Πιόντες Ανατολικής Μάνης.
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» εγγραφόμαστε και υποβάλλουμε υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Ψηφίζουμε για να κάνουμε τις ΠΙΟΝΤΕΣ παράδειγμα λειτουργίας και δράσης στη Μέσα Μάνη.
Πληροφορίες: Γιώργος Τσίκλος, τηλ. 2104634349, 2104634559
Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου