Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΠΙΟΝΤΑΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

ΠΙΟΝΤΑΤΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ

ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΓΙΑΛΟ ΑΡΓΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟΝΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΑΝ ΤΑ ΣΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΥΠΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ.
ΑΦΟΥ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΛΑ ΚΑΜΩΜΕΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ. ΚΑΘΩΣ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ ΤΟ ΟΝ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ. ΕΝΩ ΦΥΣΟΥΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΜΥΡΙΖΕ ΘΕΙΑΦΙ.

ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΑΡΑΠΗΣ (ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ).
ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΝΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΟΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΤΡΑΥΜΑ ΤΟΥ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ (ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ) ΠΟΝΗΡΕΥΤΗΚΕ. ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΑΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΜΑ ΔΡΟΜΟ ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΟΥΒΑΛΩ ΕΓΩ ΟΠΟΥ ΘΕΣ. ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ & ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΩΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΘΕΣΗ. Ο ΑΡΑΠΗΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΣΤΙΧΟΥΣ :

"ΒΡΑΣΤΟΦΑΝΑ ΚΑΚΙΟΦΑΝΑ ΑΠ’ΤΟ ΣΤΑΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟΤΡΩΝΑ
ΑΛΑΡΟΣ ΦΑΛΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΥ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ
ΑΛΑΡΙΔΑ ΦΑΛΑΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΥ Η ΑΡΙΔΑ".


ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΩΝΟΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΩΝΙ. ΤΟ ΑΛΩΝΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΙΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ (ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΡΠΟΣ). ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΑΛΤΟ ΠΗΔΗΞΕ Ο ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΩΝΙΟΥ!!! ΤΟ ΟΝ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΥΡΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΩΝΙ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΕΝΩ Η ΠΟΡΤΑ ΗΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΜΠΑΡΑ. ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΑΠΗΣ : «ΑΧ ΒΡΕ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟ Μ’ΕΣΚΑΣΕΣ!!» ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΠΙΘΕΣ ΤΟ ΟΝ ΕΞΕΡΑΓΗ.


Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΤΕ ΨΕΜΑ ΔΕΙΧΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΗ, ΣΙΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου